fashion-kleding

Je leest het goed! Voor goedkope kleding koop je tweedehands. Voor zowel dames, heren maar vooral ook kinderen! Kinderen in de groei hebben om de x aantal maanden nieuwe kleding nodig omdat ze de boel simpelweg niet meer passen. Er uitgegroeid zoals dat zo mooi heet. Waarom nieuwe dure kleding kopen die toch maar enkele maanden wordt gedragen en daarna in een vuilniszak gaat?

Online vind je diverse marktplaatsen waar je goedkoop kleding kan kopen. Tweedehands, dat wel, maar maakt het wat uit? Kinderen merken er niets van en de kleding is vaak nagenoeg nieuw omdat de vorige eigenaar er ook is uitgegroeid.

Voor dames en heren is tweedehands een wat meer gevoelige kwestie. Het is nog niet helemaal ingeburgerd om gebruikte kleding en schoenen te kopen. Sieraden als horloges zijn inmiddels al geen probleem meer, maar kleding kopen lijkt vaak nog een brug te ver te zijn. “Stel je voor dat iemand erachter komt?” “Iemand anders heeft het gedragen, ik vind dat vies!”

Wat een gezeur! Kleding wordt nooit echt vies (oké, sportkleding misschien) en kan gewoon in de wasmachine. En tja, als iemand erachter komt.. lekker belangrijk! Jij bent hip genoeg om vintage kleding en schoenen te dragen. Wat iemand anders daarvan denkt zou eigenlijk een zorg moeten zijn!

Dus, start met online kopen van kleding, het kan geen kwaad. Je spaart het milieu en je bankrekening.