Online kleding kopen; we doen het allemaal. Maar wie garandeert ons dat je daadwerkelijk kleding koopt van een bedrijf wat echt bestaat? Laat staan wanneer je tweedehands kleding via bijvoorbeeld Marktplaats koopt. Leuk, van die Christian Louboutin schoenen die een paar honderd euro goedkoper zijn; maar wanneer je een paar nepschoenen thuis gestuurd krijgt of een baksteen dan is het huilen geblazen.

Gelukkig is er nu een marktplaats waar je op je gemak online kleding kan kopen. Via poppintags.nl koop én verkoop je kleding in een handomdraai. Foto’tje maken, beschrijving verzinnen en plaatsen maar. Het grote voordeel is dat je altijd weet met wie je zaken doet. Dat is voor zowel koper als verkoper erg prettig. Je bent namelijk verplicht om te koppelen met Facebook. Zo zijn de woonplaats en het aantal vrienden direct bekend. Ook wordt de foto van de verkoper geplaatst. Je hebt direct een beeld met wie je eigenlijk zaken gaat doen, en zo pak je de oplichters er ook direct uit. Iemand die maar 0 vrienden heeft en geen profiel foto komt natuurlijk niet echt betrouwbaar over.

Betalen doe je vervolgens met iDeal, net zo makkelijk! De verkoper gaat direct over tot verzending. Poppintags houdt het geld namelijk in bewaring en functioneert als een onafhankelijke derde partij. Na een paar dagen wanneer er geen klachten zijn van de kopende partij wordt het geld automatisch betaald aan de verkoper. Geen bericht is goed bericht!