Ben je een fervent fietser? Geniet je er van om door de bossen te racen of ben jij meer van de lange afstanden? Dan weet je hoe belangrijk het is om de juiste en kwalitatief hoogstaande fietskleding aan te schaffen. In de webshop sport44.com vind je alles wat je nodig hebt om volledig te kunnen genieten van jouw favoriete sport. Op de website vind je veel verschillende merken waaronder het merk Castelli.

De fietskleding van Castelli is gemaakt van een speciaal materiaal waardoor jij geniet van een optimale ventilatie maar ook de nodige warmte. De kleding is perfect afgestemd op de verschillende seizoenen waardoor jij altijd een passende outfit kan aantrekken. Let bij het aanschaffen van de kleding wel goed op de maten aangezien de kleding van Castelli erg klein valt. Natuurlijk geen reden voor paniek aangezien Sport44.com en volledig maatadvies geeft.

Is het product toch te klein dan is ruilen natuurlijk geen enkel probleem mits u de producten binnen 14 dagen retourneert. In de webshop vind je zowel fietsbroeken als shirt en natuurlijk ook helmmutsen, handschoenen en sokken. Sport44.com zorgt dat de aangeboden artikelen altijd zeer aantrekkelijk zijn in prijs waardoor je eigenlijk altijd profiteert van een speciale korting of aanbieding.