Ben je een liefhebber van kleding die niet helemaal alledaags is, dan is de Golden Goose kleding- en schoenenlijn misschien iets voor jou. Artistieke kleding met unieke details, zorgen voor een creatieve uitstraling. De twee ontwerpers die dit modemerk vertegenwoordigen, experimenteren met moderne nieuwe ontwerpen, die zij dan weer combineren met het klassieke “made in Italy”. Het duo Alessandro en Francesca Gallo streven naar duurzame, moderne kleding, maar wel met een verfijnd, apart karakter.

Glitters en bloemen

Pauw.com heeft een flink aantal items van Goose in de collectie, zoals mooie leren jasjes en draagbare, comfortabele hoodies. Naast de superstar-sneakers zal het komende zomerseizoen een vrolijk gebeuren worden, dankzij Golden Goose. Een zacht kleurenpallet gaat het summer seizoen van 2018 beheersen. Pailletten, glitters en bloemen zijn komende zomermaanden, steeds weer terugkerende onderdelen in de kledingontwerpen van het ontwerpers duo.
Sneakers

De sneakers die Golden Goose op de markt heeft gebracht zijn niet zomaar een paar sneakers. De 100% leren schoenen krijgen allemaal een behandeling, die met de hand wordt gedaan. De goudkleurige sneakers worden voorzien van een casual look door de bovenzijde te borstelen en verschillende soorten was aan te brengen. Zo ontstaat de graag gewilde vintage-look. Kijk voor meer informatie over de super-star sneakers op de website van Pauw.com.

Tagged on: