In het verleden was de legerdump eigenlijk vooral een plek waar je vooral je kistjes ging kopen of wat goedkope camouflagekleding aanschafte als je er graag deels als militair bij wilde lopen in het dagelijkse leven. Het huidige assortiment van de online legerdump van dumpstorehengelo.nl is inmiddels een stuk gevarieerder. Dat komt mede dankzij de opkomst van de airsoft- en paintbalsport en de toegenomen interesse in survivaltrips naar bijvoorbeeld de Ardennen. Daarnaast speelt de online legerdump van dumpstorehengelo.nl in op het verhoogde gevoel van onveiligheid onder de bevolking, door ook diverse artikelen in het assortiment op te nemen die een link met zelfverdediging hebben.

Om het aanbod compleet te maken, biedt de online legerdump van dumpstorehengelo.nl tegenwoordig ook speelgoed en gadgets te koop aan die perfect aansluiten bij de rest van de producten die je in een legerdump mag verwachten. En de shops beperken zich wat betreft de te koop aangeboden uitrustingen ook zeker niet tot slechts schoenen en kleding. Je kunt er namelijk ook terecht voor zonnebrillen, tassen, verrekijkers, zaklampen en nog veel meer.

Vanzelfsprekend geldt voor alle producten die door de online legerdump van dumpstorehengelo.nl worden aangeboden, dat ze van zeer goede kwaliteit zijn. Je moet er per slot van rekening probleemloos buiten mee kunnen bivakkeren, waardoor het materiaal zeker gemakkelijk tegen meer dan slechts één stootje kan. De prijzen die de online legerdump van dumpstorehengelo.nl voor dergelijke hoogwaardige producten rekent, kun je over het algemeen gerust als zeer vriendelijk omschrijven, zodat je online aankopen niet een grote aanslag op je portemonnee doen.