Kleding die gemaakt is van de meest fijne materialen die deze wereld kent, heerlijk zit en waardoor jij je goed voelt. Al vanaf 1924 is Loro Piana de marktleider op het gebied van kleding en heeft zij hier altijd aan voldaan. De karakteristieke kenmerken van deze kleding staat vooral bekend om de unieke keuze uit materialen. Denk maar eens aan het zeer zachte merino wol, Vicu├▒a, pecora nera en baby cashmere. Je voelt je heerlijk in deze kleding. Dus wat wil je nog meer!

Loro Piana

Loro Piana biedt een breed assortiment. Van kleding tot en met de schoenen. Het is allemaal verkrijgbaar binnen dit bijzondere merk. Om het helemaal duidelijk maken zullen we er een voorbeeld bij halen. Want de schoenen van Loro Piana zijn gemaakt van soepel en zacht kalfsleer. Dat betekend dus extra comfortabel lopen! Het zeer zachte leer in combinatie met de speciaal ontwikkelde anti slip zolen wil je nooit meer uitdoen. De zolen zijn namelijk geïnspireerd door de zeilsport. Natuurlijk niet zonder reden. Want de Loro Piana familie was hier altijd al dol op.

Passie voor kleding

De familie heeft een grote passie voor kleding. Daarom vind je dit ook duidelijk terug in het ontwerp en de materialen waarmee het is gemaakt. Ieder kledingstuk is immer uniek. Kijk daarom bijvoorbeeld bij Pauw.com en vind de uitgebreide collectie van Loro Piana. Een variatie van broeken, polo’s, korte broeken tot stijlvolle kassen en colberts zijn reeds uitgebracht. Dat wordt dus een leuk nieuw setje uitzoeken!