Fietskleding is er in alle soorten en maten, eigenlijk net zoals de fietsers zelf. De één spiegelt zich aan de coureurs uit de Tour de France en wil er graag net zo gelikt uitzien als de vedettes, terwijl de ander bij zijn of haar toertochten liever een low profile behoudt. Of je nu van uitbundige fietsoutfits houdt, denk bijvoorbeeld aan kleurige skullcaps en hoofdbanden, of je meer gaat voor simpele, degelijke fietskleding: de kwaliteit van het materiaal staat altijd voorop.

Sport44.com biedt ieder type coureur – van de rustige dagjesrijder tot de fanatieke Bauke Mollema-imitator – een ruime keus aan fietskledij. In ons assortiment vind je kleding van bekende merken, zoals Castelli, Pearl Izumi en Shimano, voor zowel mannen als vrouwen. Natuurlijk hebben we shirts en broekjes, maar daar houdt het natuurlijk niet mee op! Wat denk je bijvoorbeeld van een paar armwarmers in de kleur die het best staat bij je outfit en je fiets? Of van een paar handschoenen waarmee je ook in de winter de weg op kunt? Met de teamkleding van Sport44.com is het bovendien nog makkelijker om je een renner van de Garmin- of Lampre-ploeg te wanen. En mis jij stiekem dat prachtige oranje van het Rabo-tenue? Geen probleem, bij ons kun je het gewoon nog bestellen.
Ons aanbod aan fietskleding is dus groot en divers, maar de gemene deler is de hoge kwaliteit. Met de kleding van Sport44.com geniet je optimaal van je fietstochten.